Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Gezinsfotosessie

Wil je een mooie fotoserie van je kinderen of gezin laten maken? Dan ben je hier op de juiste plek! Plezier maken en gewoon jezelf zijn, dat vind ik belangrijk tijdens een fotosessie. We gaan lekker wandelen, lol maken en de kids kunnen spelen naar hartenlust. Op deze manier ontstaan de mooiste, puurste foto’s die een weerspiegeling zijn van jullie zoals jullie zijn.

Afspraak plannen

Om deze fotosessie te boeken, neem je contact op met mij via de mail. We overleggen dan op welke dag we de fotosessie inplannen en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de fotosessie. Omdat ik het liefst fotografeer met natuurlijk licht en niet in een studio, gaan we samen op zoek naar een geschikte buitenlocatie. Of dit nu in een bos, aan zee of in een meer industriële omgeving is, het is helemaal aan jullie! Mochten jullie nou geen flauw idee hebben voor een mooie locatie, ik weet er genoeg en denk graag met jullie mee!

De fotosessie

Voorafgaand aan de fotosessie stuur ik jullie informatie door met onder andere kledingtips en op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. Het is heel normaal dat kinderen (en ook volwassenen) moeten wennen aan die grote camera, dus we nemen rustig de tijd en ik laat de kinderen vooral veel spelen en ren met ze mee met mijn camera in de aanslag om geen moment te missen. De fotosessie duurt 1 tot anderhalf uur. Heb je zelf leuke ideeën voor tijdens de sessie, laat het me gerust weten. Dan maken we er samen wat moois van!

De foto’s

Na de fotosessie ga ik snel aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. De uiteindelijke selectie zal minimaal 30 foto’s omvatten. Deze foto’s krijgen jullie uiterlijk twee weken na de fotosessie opgestuurd via een online gallery die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Je ontvangt de foto’s in kleur en zwart/wit en zowel in hoge resolutie (voor afdrukken) als in webresolutie (voor gebruik op social media) op USB-stick. Naast de USB-stick ontvangen jullie ook een harmonicaboekje met de mooiste foto’s hierin, leuk om te krijgen of weg te geven! Klik hier voor een indruk van het fotopakketje dat jullie ontvangen.

Prijs

1 tot 1,5 uur gezinsfotosessie: €250,-

De prijs is inclusief:

  • Selectie en nabewerking van de foto’s (minimaal 30 foto’s)
  • Een beveiligde online gallery die je kunt delen met familie of vrienden
  • Alle nabewerkte foto’s in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick
  • Een mini fotoboekje
  • De prijs geldt t/m 6 personen
  • Reiskosten en 9%BTW

 

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*