Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Over mij

Ik ben Lara Aldewereld en heb in 2013 Aldewereld Fotografie opgestart. Voortgevloeid vanuit mijn grootste passie fotografie! Op jonge leeftijd was ik al in de weer als natuurfotograaf, later met een specialisatie in trouwfotografie en gezinssessies. Dat ik dit op fulltime basis mag doen, maakt mij zeer dankbaar.

Er bestaat voor mij niks mooiers dan de sterke emotionele connectie tussen mensen te ervaren, de liefde voor elkaar. Om deze bijzondere momenten te mogen vastleggen zodat jullie een blijvend mooie herinnering hebben, daar word ik ook weer blij van!

Mijn fotografie omschrijf ik als puur en kleurrijk. Ik houd van foto’s die me raken met een fijne sfeer erin. Om jullie de beste foto’s te kunnen geven, blijf ik mij altijd doorontwikkeling. Dit doe ik door het volgen van vele workshops, het uitpluizen van fotografie-literatuur en vooral veel, heel veel fotograferen:)

Naast mijn camera sta ik ook graag met een hamer of hark in de handen. Klussen en tuinieren is namelijk iets wat ik naar hartelust kan doen in het oude boerderijtje waar ik samen met mijn vriend Jos in woon. Een gaaf klusproject om eigen te maken en mijn creativiteit in kwijt te kunnen! En iedere zomer verse groenten uit onze eigen moestuin, wat wil een mens nog meer?

 

 

Waarmee fotografeer ik?

Fotograferen doe ik met een Canon 5D Mark IV spiegelreflex camera. Ik heb verscheidene lenzen waarvan mijn favoriet de Canon 24-70 2.8 II en Canon 70-200 2.8 zijn. Bij reportages werk ik altijd met 2 camera’s en ik neem extra lenzen mee.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Ik zie er naar uit ook jou te leren kennen!

Ps. benieuwd geworden naar mijn natuurfoto’s? Kijk dan op www.aldewereld-fotografie.nl