Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Loveshoot

IMG_6858 kopieVlinders in je buik? Helemaal in love en wil je dit gevoel vastleggen? Dat doe ik graag voor jullie! Op een ongedwongen manier vindt deze sessie plaats, waar jullie vooral van elkaar genieten en plezier met elkaar hebben. Ik leg de mooiste momenten vast en zal hier en daar aanwijzingen geven.

Afspraak plannen

Om deze fotosessie te boeken, neem je contact op met mij via de mail. We overleggen dan op welke dag we de fotosessie inplannen en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de fotosessie. Omdat ik het liefst fotografeer met natuurlijk licht en niet in een studio, gaan we samen op zoek naar een geschikte buitenlocatie. Of dit nu in een bos, aan zee of in een meer industriële omgeving is, het is helemaal aan jullie! Mochten jullie nou geen flauw idee hebben voor een mooie locatie, ik weet er genoeg en denk graag met jullie mee!

De fotosessie

Voorafgaand aan de fotosessie stuur ik jullie informatie door met onder andere kledingtips en op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. De fotosessie duurt 1 tot anderhalf uur. Ik geef jullie tijdens de fotosessie aanwijzingen en ‘opdrachtjes’ zodat jullie niet zozeer op mij maar vooral op elkaar gericht zijn en ik jullie liefde voor elkaar zo oprecht mogelijk kan vastleggen.  Als jullie eventueel nog willen wisselen in kledingsets, dan kan dat uiteraard. Heb je zelf leuke ideeën voor tijdens de sessie, laat het me gerust weten. Dan maken we er samen wat moois van!

De foto’s

Na de fotosessie ga ik snel aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. De uiteindelijke selectie zal minimaal 25 foto’s omvatten, maar meestal meer. Deze foto’s krijgen jullie uiterlijk twee weken na de fotosessie opgestuurd via een online gallery die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Van de foto’s uit de online gallery geven jullie vervolgens de selectie foto’s aan mij door die jullie graag willen ontvangen. Je ontvangt de foto’s in kleur en zwart/wit en zowel in hoge resolutie (voor afdrukken) als in webresolutie (voor gebruik op social media). Naast de USB-stick met foto’s ontvangen jullie ook een harmonicaboekje met de mooiste foto’s hierin, leuk om te krijgen of weg te geven! Klik hier voor een indruk van het fotopakketje dat jullie ontvangen.

Prijs

1 tot 1,5 uur loveshoot: €250,-

De prijs is inclusief:

  • Selectie en nabewerking van de foto’s (minimaal 30 foto’s)
  • Een beveiligde online gallery die je kunt delen met familie of vrienden
  • Alle nabewerkte foto’s in zowel kleur als zwart/wit in hoge resolutie op USB stick
  • Een mini fotoboekje
  • Reiskosten en 9%BTW

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*