Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Bonne & Rixt

Laat ik beginnen te zeggen dat deze blog een wat uitgebreidere wordt dan dat ik ze normaal plaats. Reden hiervoor is dat deze blog gaat over een bruiloft van vrienden die ik onlangs heb mogen fotograferen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, wat neerkomt op veel foto’s, heel veel foto’s… Want wat een waanzinnige bruiloft was het! De dag begon voor mij al vroeg zodat ik aanwezig kon zijn bij de aankleding en make-up van de bruid Rixt. Zij zou die dag trouwen met haar grote liefde, Bonne, op de Amshoff in Kielwindeweer. Dit is een prachtig oud kerkje waar zowel de ceremonie als het feest plaatsvond, hoe uniek en sfeervol!

Na de eerste ontmoeting onder aan de trap zouden we vertrekken voor de fotosessie op locatie. Ik kneep hem die ochtend lichtelijk omdat er flink wat buien waren voorspeld wat het gebruik van een buitenlocatie vrijwel onmogelijk zou maken. Maar buienradar gaf aan dat het voorlopig droog zou blijven en er brak warempel nog een zonnetje door, pfff, wat een geluk! We reden naar de Gasterse Duinen op de Drentsche Aa waar we een heerlijke wandeling en foto’s maakten en zelfs nog tijd hadden om even rustig te lunchen met verse broodjes en fruit (verzorgd door mijn lieve vriendje die ik tevens als assistent had ingeschakeld, hoe handig;). En eerlijk waar, op het moment dat we in de auto stappen om naar de trouwlocatie te rijden, begint het pijpestelen te regenen. Alsof het zo moest zijn!

Op de Amshoff aangekomen, begon de ceremonie in het kerkje. Met het schattige beeld van een aantal kindjes die de ringen brachten en bloemblaadjes strooiden en de fijne, ontspannen sfeer die de boventoon voerde, verliep de ceremonie op rolletjes. In de avond werd er een filmpje afgespeeld in de kerk die door een goede vriend van het bruidspaar was gemaakt waarin bijna alle vrienden en familie van het bruidspaar een rol hadden gespeeld. Een zogenoemde ‘lipdub’ op het nummer Marry You van Bruno Mars, zo mooi gemaakt! Als je nog op zoek bent naar een uniek iets om een bruidspaar  te geven, maak dan een lipdub met geliefde familie en vrienden. Echt kostbaar om te krijgen! Ik dacht nog; waarom krijg ik nu geen scherp beeld meer door mijn zoeker? Maar nee, het lag niet aan de zoeker, het waren de tranen in mijn ogen… Benieuwd geworden naar het filmpje? Klik dan even op deze link: http://vimeo.com/69025916

Zelden heb ik een bruiloft mee mogen maken die zo relaxed verliep als deze, het bruidspaar heeft zichtbaar genoten van elk moment van de dag en ik eigenlijk ook. Goed, genoeg geschreven, tijd voor foto’s.

De prachtige bruidstaart is trouwens gemaakt door Willemke Bulder- van Balen van www.mooietaart.nl

 

september 19, 2013 - 1:12 pm

Ingrid Luca - Lieve Lara, wat een prachtige foto’s zijn het, ik ben apetrots

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*