Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Werkwijze Newborn & Baby

IMG_3827 kopieMogen jullie binnenkort een baby verwelkomen? Gefeliciteerd! De eerste periode na de geboorte vliegt voorbij en voordat je het weet, ben je de kleinste details van jullie kindje in de eerste dagen vergeten. Op zulke momenten is het fijn dat je terug kunt kijken op de foto’s die ik van jullie kindje heb gemaakt vlak na de geboorte. Details die zijn vastgelegd om altijd van te kunnen blijven genieten!

Afspraak plannen

Om deze fotosessie te boeken, nemen jullie contact met mij op via de mail tijdens de zwangerschap. Ik noteer dan jullie uitgerekende datum in de agenda en we  wisselen informatie uit over wat jullie wensen zijn en wat jullie kunnen verwachten. Op het moment dat jullie bevallen zijn, nemen jullie nogmaals contact met mij op zodat we de fotosessie zo snel mogelijk kunnen inplannen, bij voorkeur tussen de 5 en 12 dagen na de geboorte van jullie kindje. Ik stuur jullie dan tevens informatie door over de voorbereidingen die jullie mogen treffen om de fotosessie goed te kunnen starten.

De fotosessie

De fotosessie vindt plaats bij jullie thuis tussen 5-12 dagen na de geboorte van jullie kindje. In deze periode slapen baby’s het meest wat prettig voor de sessie is. We nemen alle tijd en rust, dus als het tijd is voor voeding, verschonen of gewoon lekker knuffelen, is dit geen enkel probleem. De sessie vergt wat meer voorbereiding en geduld dan bijvoorbeeld een gezinsfotosessie en kan tot 3 uur duren. Ik neem zelf accessoires mee zoals een speciale poef, dekens, mutsjes e.d. maar eigen inbreng is ook van harte welkom! Omdat ik met daglicht werk zoeken we samen in huis naar de meest geschikte plek voor de sessie, bij voorkeur in de buurt van een groot raam. Tijdens de sessie staat de veiligheid van jullie kindje altijd voorop, dus ik werk erg voorzichtig en houdt rekening met wat jullie prettig en niet prettig vinden.

De foto’s

Na de fotosessie ga ik snel aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. De uiteindelijke selectie zal minimaal 25 foto’s omvatten. Deze foto’s krijgen jullie uiterlijk twee weken na de fotosessie opgestuurd via een online gallery die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Van de foto’s uit de online gallery geven jullie vervolgens de selectie foto’s aan mij door die jullie graag op USB-stick willen terug zien. Je ontvangt de foto’s in kleur en zwart/wit en zowel in hoge resolutie (voor afdrukken) als in webresolutie (voor gebruik op social media). Naast de USB-stick ontvangen jullie ook een harmonicaboekje met de mooiste foto’s hierin, leuk om te krijgen of weg te geven! Klik hier voor een indruk van het fotopakketje dat jullie ontvangen.

IMG_6151 kopies

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*