Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Kirsten & Stefan – Loveshoot in de Heemtuin in Muntendam

Voor deze geweldige lente loveshoot neem ik jullie een stukje terug in de tijd naar het warme voorjaar van dit jaar, april om precies te zijn. Ik reisde samen met Kirsten en Stefan af naar de Heemtuin en natuurpark tussen de Venen bij Muntendam. Met Kirsten en Stefan had ik al veelvuldig contact gehad, ze gaan in juli trouwen en hebben mij voor hun huwelijk geboekt. Daarnaast wilden ze graag een loveshoot boeken, zodat ze de foto’s voor hun trouwkaarten konden gebruiken. Omdat de lente net mooi haar intrede had gedaan, ging hun voorkeur uit naar kleurrijke foto’s tussen de bloemen. Bloemenvelden stonden er ten tijde van de loveshoot helaas nog niet in bloei, maar de bloesem en koolzaadvelden in het Oldambt stonden al wel in volle glorie!

Toen ik de Heemtuin en natuurpark tussen de Venen had ontdekt, kon ik mijn geluk niet op. Een mooie boomgaard, vervallen oude muren, vennen en bossen; wat een toplocatie voor een fotosessie! En ook nog in de buurt van een groot koolzaadveld waar we de fotosessie zouden afsluiten. Stefan en Kirsten deden het super en konden op deze manier alvast wennen aan de camera voordat ik hen op het huwelijk zou fotograferen. Een paar weken na de fotosessie vond ik een fantastische trouwkaart op de deurmat. Kirsten en Stefan, jullie zijn een prachtig stel en ik kijk uit naar jullie huwelijksdag!

 

 

 

 

 

juni 27, 2014 - 1:42 pm

Ingrid Luca - Zijn fantastisch mooi geworden. Wat een prachtige ogen heeft Kirsten. En ook de foto’s in het koolzaadveld zijn heel mooi.

augustus 8, 2014 - 5:54 pm

Ingrid Bijleveld - Wat een mooie foto’s!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*