Aldewereld Fotografie » Newborn, kinderen, gezinnen & loveshoots

Trouwen in het bos op landgoed Lemferdinge

Trouwen in het bos, daar hadden Bas en Marijke voor gekozen op hun trouwdag. En wauw, wat een goede keuze was dat! Een werkelijk sprookjesachtige setting midden in de natuur, zo wil iedereen toch trouwen?

Maar laten we bij het begin beginnen; dit lieve bruidspaar begon hun voorbereidingen in het Schimmelpenninck Huys. Een prachtig hotel om je dag te starten met statige kamers midden in het centrum van Groningen. Bas en Marijke hadden een persoonlijke kaart voor elkaar geschreven die ze lazen voor hun first look, een erg mooi moment om je gevoelens voor elkaar te delen en elkaar een cadeautje te geven. Als trouwauto hadden Bas en Marijke een supergave rode MGA roadster. Heel erg tof en best een risico omdat de auto geen dak heeft, maar gelukkig was het mooi en droog weer:)

Bas en Marijke zijn echte oud-stadjers en zo begonnen we de fotosessie voor de Martinitoren, hadden we een tussenstop in een oud straatje waar Marijke vroeger heeft gewoond en sloten we vervolgens af bij het landgoed Lemferdinge in Paterswolde. Lemferdinge was tevens de locatie waar Bas en Marijke elkaar het jawoord zouden geven en waar het diner en feest zouden plaatsvinden. Alles was prachtig gestyled, er waren vrolijk gestemde gasten en zoals gezegd was de ceremonie in het bos een plaatje!

Na het diner in de boomgaard  hadden de oud-studie vrienden van Bas als verrassing feestzanger Richard ingehuurd. Deze bracht de sfeer er alvast goed met echte feestnummers. De toon was gezet voor een gezellig topfeest! Na het vastleggen van de eerste dans was voor mij deze prachtige dag ten einde gekomen.

 

Tropical bohemian styled shoot

Hoe leuk is dit, een tropical bohemian styled shoot om weer even in die zomerse sferen te komen! Afgelopen zomer ben ik een samenwerking met Leonie Meerman aangegaan. Zij is in opleiding om weddingplanner te worden en was op zoek naar verschillende leveranciers om mee samen te werken. En zo werd er een prachtige styled shoot georganiseerd waarbij we ons bijna echt in de tropen waanden en helemaal met de tropische temperatuur die we van het zomer er bij hadden! De shoot was tot in de puntjes verzorgd en zelfs compleet met een echt bruidspaar (hoewel nog niet getrouwd, maar wie weet belooft deze shoot wat voor de toekomst..;))

Het is nog even afwachten tot Leonie haar diploma als weddingplanner op zak heeft, maar zodra het zover is kunnen jullie bij haar terecht om alles rondom jullie trouwdag te regelen. Ik houd jullie op de hoogte!

Met dank aan alle leveranciers die mee hebben gewerkt aan deze styled shoot:

Weddingplanner: Leonie Meerman

Bloemen: Bloembinderij Heidi

Taart: Marieni’s Bakery

Ballonnen: Ballonnendecoratie Assen

Inrichting: Kinds verhuur

Haar: Hairbitat

Visagie: Selmar Doetjes

 

 

Zusjes in het Bakkeveense bos

Ook al zitten we nog volop in de winter, ik heb nu alweer zin in de lente als ik deze foto’s zie! Vorig voorjaar heb ik de mooie zusjes Yara en Lianne op de foto gezet. Met hun ouders Renate-Joyce en Eelco sprak ik af in het bos in Bakkeveen, de takken begonnen alweer uit te lopen en het duingebied maakte de perfecte locatie voor deze gezinssessie! Wat een leuke meiden om voor de camera te hebben, in het begin nog een beetje onzeker maar al snel kwamen de dames los en wilden niets liever doen dan in bomen klimmen en ravotten. Maar af en toe elkaar ook een lieve knuffel en een kusje geven:) Lieve en stoere zusjes!

 

januari 15, 2016 - 10:47 am

Henk de Jager - Qua compositie maar ook wat achtergrond betreft prachtige foto’s om van te genieten.

januari 15, 2016 - 6:03 pm

Lara Aldewereld - Bedankt voor je compliment Henk, leuk om te lezen!

Zwangerschapsfotosessie Balloerveld

In deze blog zien jullie Emma en Mark, hier is Emma hoogzwanger maar inmiddels is hun geboren zoontje Thijs alweer 1 jaar oud. Een niet al te recente fotosessie dus, maar dat maakt hem niet minder leuk;) En ik heb nog zooooveel fotosessies te bloggen, dat ik begin bij deze heerlijke herfstige fotosessie!

Emma is 1 van mijn beste vriendinnen sinds middelbare school, we hebben samengewoond in onze studententijd, hebben te gekke vakanties gehad en vaak samen op stap, dansen tot diep in de nacht. Een tijd waar ik met veel plezier aan terugdenk, en nu is er dan die volgende stap in het leven. Heel bijzonder om je beste vriendin moeder te zien worden! Emma en Mark zitten beide in het onderwijs en hebben elkaar via de opleiding leren kennen. Een geweldig en humoristisch stel en inmiddels dus de trotse ouders van knaapje Thijs!

Trouwen bij landgoed Lemferdinge

Nu heb ik altijd sprankelende bruidsparen voor de camera staan, maar dit bruidspaar was echt enorm sprankelend! Peter en Aniek ken ik al een tijdje en mocht ik eerder fotograferen voor hun loveshoot en de promotie van Aniek. Vorige maand op 16 mei was dan de dag aangebroken dat ze gingen trouwen. Ik had enorm veel zin in deze dag omdat ik een compleet dagverslag mocht maken op het prachtige landgoed Lemferdinge en omdat Peter en Aniek een feestje zijn om voor de camera te hebben;) Met de auto vertrok ik ’s morgens vroeg naar het ouderlijk huis van Aniek in Emmen om de voorbereidingen vast te leggen. Buienradar werd daarbij angstvallig in de gaten gehouden, want het bleef maar miezeren en de grijze wolken leken geen einde te kennen. Hmm, niet wat je wenst voor je trouwdag, maar Peter en Aniek leken er niks van te merken en straalden voor tien!

Alsof het zo moest zijn brak na de ceremonie de zon door en konden we nog wat prachtige foto’s maken in de bloeiende boomgaard en een bruggetje vlak achter het landgoed. Wauw, wat een geweldige dag was het! De trouwreportage hield voor mij bij het serveren van het diner op, maar omdat ik ook nog was uitgenodigd voor de feestavond met mijn vriend en ik ervan wist dat het bruidspaar bij vertrek door een pad van lichtjes zou lopen, kon ik het niet laten mijn camera thuis te laten… Want zeg nou zelf, het is toch een romantisch plaatje?

juni 20, 2015 - 6:13 pm

Petra Luca - In San Remo hebben Thelma en Petra de prachtig, romantische foto’s bekeken. Van ons beiden de complimenten. Je wordt steeds beter. De foto’s zijn schitterend.